De Smeedijzeren Poort voor uw Paleis

Een prima investering in geluk
Smeedijzeren poort

Zeg nooit zomaar poort tegen een poort. Sinds mensenheugnis staat elke poort symbool voor het afsluiten/ openstellen van het eigen heiligdom. Van uw paleis. Een poort als bescherming tegen de boze buitenwereld. Een poort die vooral opengaat voor vrienden en familie. Een poort die zegt: treed binnen in dit paleis. Poorten heb je in alle maten en gewichten. Traditionele of moderne poorten in ambachtelijk smeedijzer vormen dan ook een hoogstaand visitekaartje van uw woning.

Als artisanaal smid ga ik prat op mijn exclusieve ontwerpen. En ben ik pas tevreden als ik uw droom tot in de kleinste puntjes kan verwezenlijken.

Een specialiteit van het huis zijn de poorten met zelfvervaardigde gesmede bladeren. We hebben poorten in alle vormen en maten, met enkel de bewegende delen of een poort waarbij ook de vaste zijstukken in smeedwerk worden uitgevoerd. Bekijk onze portfolio van poorten.

Wat ook uw voorkeur is, ik zorg voor een mooi uitgewerkte poort met rustieke krullen aangepast aan de bouwstijl van uw woning. U hebt de keuze uit open krullen, bredergaande krullen of opgebolde krullen.

Bovendien zijn smeedijzeren poorten met puntige bovenkant een prima beveiliging tegen inbrekers.

Het nieuwe model met ingebrande boenwas is erg populair.

Volgens Genesis 4 : 1-22 was Tubal-Kaïn, zoon van Lamech en Zilla ‘den vader van de smeden, allen, die koper en ijzer bewerken’. We spreken hier over de zevende generatie na Adam en Eva, waarmee het smidsberoep volgens de bijbel tot de oudste beroepen van de wereld gerekend wordt (na landbouwer, herder en citer- en fluitspeler).

Investeer in uw geluk, en contacteer ons vandaag nog

Bertho Janssen geeft u ook te allen tijde met plezier advies voor projecten en plannen. Nu contact opemen