Prieeltjes Smeden Plannen

Van rode lippen & diepe décolleté’s
Detail smeedijzeren trapleuning

Bij heel wat oudere landhuizen zag je ze vroeger al: prieeltjes uit hout of metaal, omringd door weelderige bloemen of slingerende planten. Een oase van rust waar confidentiële gesprekken gevoerd werden, of waar dichters de mooiste woorden uit hun pen toverden. Ook in de tuin van nu verleent zo’n prieeltje spirit aan uw groene omgeving. Breng ook in uw tuin een lofzang aan de romantiek met een smeedijzeren prieel of een echte rozenboog in smeedijzer. Wedden dat alle harten sneller gaan slaan?

Laat mij de architect van uw lyrische emoties worden!

Oudere mensen uit het dorp komen vaak kijken als ik bezig ben aan een nieuw ontwerp. Ook u kunt een kijkje komen nemen na afspraak.

Prachtige prieeltjes en rozenbogen vind je bijvoorbeeld in de tuin van het Rubenshuis in Antwerpen. Ook de tuin achter het huis werd in Vlaams-Italiaanse renaissancestijl aangelegd. Architectonisch vormde de tuin een geheel met de gebouwen en het barokke tuinpaviljoen. De kweek van bloemen, groenten en fruit gebeurde in perken omgeven met een lage haag. De prieeltjes en smeedijzeren rozenbogen in die tuin lijken wel een verlengstuk van de meesterlijke schilderstijl die Rubens hanteerde: overdadig en vloeiend, voluptueus en uitnodigend.

Bel ons vandaag nog +32 12 45 47 84 of stuur een email info@smeedwerkberthojanssen.be

Bertho Janssen realiseert uw plannen voor een trapleuning, balkon of hekwerk in smeedijzer Nu contacteren